اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

سردار سلامی: دشمنان همه راه‌ها را رفتند ولی به در بسته خوردند

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران با فلسفه ظهور آغاز شد و فلسفه ظهور، حکومت مستضعفان بر زمین است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 24
کد خبر: ۲۲۹۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سلامی عصر شنبه در اجتماع زائران و مجاوران حضرت، ولی عصر (عج) در مراسم «حریفت منم» در مسجد جمکران، ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت، ولی عصر (عج)، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران با فلسفه ظهور آغاز شد و فلسفه ظهور، حکومت مستضعفان بر زمین است و از آن روزی که انقلاب اسلامی ایران با تدبیر امام خمینی (ره) درخشید؛ بیرق اسلام در جهان برافراشته شد و عظمت مسلمانان که توسط کفار و مشرکان به یغما رفته بود به مسلمانان بازگشت.

وی ادامه داد: با پیروزی این انقلاب الهی عَلم‌های جهاد در برخی کشور‌ها برافراشته شد و برخی آن‌ها از سیطره سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی بیگانگان آزاد شند و بانگ آزادی و عدالت در آن‌ها پیچید و فضایل الهی و اسلامی در آن‌ها جاری شد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب ایران طواغیت از این جامعه رخت بر بستند و حکومت الهی بر این سرزمین حاکم شد، گفت: هرگاه نور خدا در بخشی از زمین جلوه گر می‌شود کافران، مشرکان و منافقان نمی‌توانند این تجلی و درخشش را ببینند و می‌خواهند این نور را خاموش کنند؛ این انقلاب زمینه ساز عصر ظهور و جریانی حقیقی در عالم است که در برابر صف آرایی‌های دشمنان در همه ابعاد ایستاده و امروز به فرموده رهبر معظم انقلاب به قله نزدیک است.

سلامی ادامه داد: دشمنان ایران تمام شئون زندگی ملت را به میدان جنگ تبدیل کردند تا حکومتی مبتنی بر اسلام و بدون وابستگی به آنان بر روی زمین باقی نماند.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان همه توان خود را به کار بستند تا ملت ایران از راهی که آمدند خسته و پشیمان شوند، ابراز کرد: آن‌ها همه راه‌ها را رفتند، ولی با اتحاد و انسجام ملت ایران به در بسته خوردند، کشور ما سرزمین امام زمان (عج) است و ایشان نائب خود را یاری می‌دهند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هیچگاه از سر مسلمانان دست بر نمی‌دارند، گفت: امروز جنایات دشمنان در فلسطین را می‌بینیم، آن‌ها می‌خواهند با کشتن کودکان، زنان و مردم بی دفاع برای خود پیروزی کسب کنند؛ ولی مردم غزه با مشق اتحاد و مقاومت به عالم اعلام کردند که همزیستی با رژیم صهیونستی امکان پذیر نیست. ما به پیروزی این عزیزان ایمان داریم و می‌دانیم نصرت الهی با مومنینی است که در این جنگ نابرابر دست از مقاومت بر نمی‌دارند.

سلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ملت ایران در حال آماده شدن برای خلق حماسه سیاسی دیگری هستند، گفت: دشمنان تلاش می‌کنند مردم را از حضور در پای صندوق‌های رای منصرف کنند؛ ولی ملت می‌دانند که این نبردی سیاسی بین ما و دشمنان ماست که خواهان از بین رفتنمان هستند و می‌خواهند ما را از اسلام جدا کرده و اراده ما را از بین ببرند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روز جمعه باشکوه‌ترین حماسه سیاسی در ایران خلق خواهد شد و ملت بار دیگر مشتی محکم بر دهان دشمن خواهند کوبید و نشان می‌دهند که برای خواست دشمن ذره‌ای ارزش قائل نخواهند بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار